Hapjes om te delen
Kabeljauwchips – 18
Limoen / tartaar
Nobashi-garnalen – 18
Basilicum / shichimi Royal
Belgian Caviar 30g. – 70
Belle de fontenay / zure room
Ibéricoham – 22
Pan cristal / chimichurri
Patatas bravas – 18
Romesco / zachte look
Almejas à la marinera – 20
Fidueà / ijzerkruid
Voorgerechten
Gambero Rosso – 48
Bonnotte / mierikswortel / Royal Belgian Caviar 10gr.
Noordzeekrab – 36
Brioche / pompelmoes / yoghurt
Octopus – 34
Hoeve-ei / hazelnoot / champignon
Holstein rund gerookt – 32
Barilotto / basilicum / zwarte look
Hoofdgerechten
Kalfscarré ‘Corrèze’ – 44
Aubergine / linzen / Blackwell
Varkenswang ‘Duroc’ – 38
Butternut / Rochefort / savora
Grietbot ‘op de graat’ – 40
Jonge spinazie / dragon / puntpaprika
Rog ‘Méditerranée’ – 38
Caponata / pijlinktvis / gremolata
Klassiekers
Zeeuwse oesters ‘0000’ – 28
Pomme Ostendaise – 36
Steak tartaar – 28
Zeetong ‘Meunière’ – 46
Filet pur ‘Angus beef’ – 42
Franse hoevekip – 38 (min. 2 cvts.)
Entrecôte ‘Wagyu’ – 30 / 100gr (min. 2 cvts.)
Nagerechten
Dame blanche – 12
Café glacé – 12
Crème brûlée – 12
Bloedsinaasappel – 14
Vanille / hazelnoot / pistache
Colonel ‘Bio-citroen’ – 14
Assortiment van hoevekazen – € 14