Hapjes om te delen

Kabeljauwchips – 18
Limoen / tartaar

Nobashi-garnalen – 18
Basilicum / shichimi Royal

Belgian Caviar 30g. – 70
Belle de fontenay / zure room

Ibéricoham – 22
Pan cristal / chimichurri

Patatas bravas – 18
Romesco / zachte look

Almejas à la marinera – 20
Fidueà / ijzerkruid

Voorgerechten

Gambero Rosso – 48
Bonnotte / mierikswortel / Royal Belgian Caviar 10gr.

Noordzeekrab – 36
Brioche / pompelmoes / yoghurt

Octopus – 34
Hoeve-ei / hazelnoot / champignon

Holstein rund gerookt – 32
Barilotto / basilicum / zwarte look

Hoofdgerechten

Kalfscarré ‘Corrèze’ – 44
Aubergine / linzen / Blackwell

Varkenswang ‘Duroc’ – 38
Butternut / Rochefort / savora

Grietbot ‘op de graat’ – 40
Jonge spinazie / dragon / puntpaprika

Rog ‘Méditerranée’ – 38
Caponata / pijlinktvis / gremolata

Klassiekers

Zeeuwse oesters ‘0000’ – 28

Pomme Ostendaise – 36


Steak tartaar – 28

Zeetong ‘Meunière’ – 46

Filet pur ‘Angus beef’ – 42

Franse hoevekip – 38 (min. 2 cvts.)

Entrecôte ‘Wagyu’ – 30 / 100gr (min. 2 cvts.)

Nagerechten

Dame blanche – 12

Café glacé – 12

Crème brûlée – 12

Bloedsinaasappel – 14
Vanille / hazelnoot / pistache

Colonel ‘Bio-citroen’ – 14

Assortiment van hoevekazen – € 14