To share

Kabeljauwchips — 22
Limoen / tartaar

Nobashi-garnalen – 22
Basilicum / shichimi

Tiradito ‘zeebaars’ — 24
Bloedsinaasappel / yoghurt

Ibéricoham — 28
Pan cristal / chimichurri

Tonkatsu Sando ‘Duroc varken’ — 24
Kimchi kool / sucrine

Voorgerechten

Yellowfin tonijn — 32
Papaya / sesam / ponzu

Octopus — 30
Jonge wortel / hoeve-ei / waterkers

Sardien2 — 28
Prei / karnemelk / zeesla

Holstein rund ‘tartaar’ — 36
Lente truffel / savora / artisjok

Hoofdgerechten

Roodbaars — 42
Jonge venkel / olijf / bouillabaise jus

Canadese kreeft (2cvts) — 50
Casarecce ‘al limoné’ / vadouvan / dragon

Kalfscarré ‘Corrèze’ — 46
Jonge spinazie / eryngii zwam / Blackwell

Duif ‘Anjou’ — 44
Gnocchi / asperge / salie

Klassiekers

Ierse ‘Mor’ oesters (6st) — 30

Pomme ‘ostendaise’ — 36

___

Roggevleugel — 38

Zeetong ‘’Meunière’ — 49

Filet pur ‘Angus beef’ — 44

Franse hoevekip — 38
(min. 2 cvts.)

Entrecôte ‘Wagyu’ — 32 / 100gr
(min. 2 cvts.)

Nagerechten

Dame blanche — 14

Café glacé — 14

Crème brûlée — 14

Rijstpap — 14

Colonel bio citroen — 16

Julie ‘chocolat’ — 16
praliné / duindoornbes

Julie ‘exotique’ — 16
yoghurt / basilicum

Assortiment van hoevekazen — 18