To share
Kabeljauwchips — 20
Limoen / tartaar
Nobashi-garnalen — 20
Basilicum / shichimi
Patatas bravas — 20
Romesco / zachte look
Ibéricoham — 26
Pan cristal / chimichurri
Zeeuwse oesters “0000” — 28
Gyoza ‘hoevekip’ — 24
Shiitake / vin jaune
Royal Belgian Caviar 30g. — 70
Belle de Fontenay / zure room


To share
Royal Belgian Caviar 30g. — 70
Belle de Fontenay / zure room
Almejas à la marineira — 24
Fiduea / citroenmelisse
Sint-Jacobsnoot — 38
Noordzeekrab / labneh
(suppl. Royal Belgian Caviar 10gr €20)
Vitello Tonnato ‘tartaar’ — 32
Burrata / artisjok
Hoofdgerechten
Grietbot ‘op de graat’ — 42
Caponata / bulgur / Baskische bearnaise
Kabeljauw — 38
Jonge prei / bonnotte aardappel / grijze noordzeegarnalen
Kalfzwezerik — 46
Boerenkool / aardpeer / savora
Carré ‘Duroc’ varken — 42
Knolselder / biet / Blackwell


Klassiekers
Roggevleugel — 38
Zeetong ‘Meunière’ — 48
Steak tartaar — 30
Filet pur ‘Angus beef’ — 42
Franse hoevekip — 38
(min. 2 cvts.)
Entrecôte ‘Wagyu’ — 32 / 100gr
(min. 2 cvts.)
Nagerechten
Dame blanche – 12
Café glacé – 12
Crème brûlée – 12
Rijstpap — 12
Julie Chocolade — 16
Praliné / duindoorbes
Colonel — 16
Ananas / wakatai
Assortiment van hoevekazen – € 16
