To share

Kabeljauwchips — 20
Limoen / tartaar

Nobashi-garnalen — 20
Basilicum / shichimi

Patatas bravas — 20
Romesco / zachte look

Ibéricoham — 26
Pan cristal / chimichurri

Zeeuwse oesters “0000” — 28

Gyoza ‘hoevekip’ — 24
Shiitake / vin jaune

Royal Belgian Caviar 30g. — 70
Belle de Fontenay / zure room

To share

Royal Belgian Caviar 30g. — 70
Belle de Fontenay / zure room

Almejas à la marineira — 24
Fiduea / citroenmelisse

Sint-Jacobsnoot — 38
Noordzeekrab / labneh
(suppl. Royal Belgian Caviar 10gr €20)

Vitello Tonnato ‘tartaar’ — 32
Burrata / artisjok

Hoofdgerechten

Grietbot ‘op de graat’ — 42
Caponata / bulgur / Baskische bearnaise

Kabeljauw — 38
Jonge prei / bonnotte aardappel / grijze noordzeegarnalen

Kalfzwezerik — 46
Boerenkool / aardpeer / savora

Carré ‘Duroc’ varken — 42
Knolselder / biet / Blackwell

Klassiekers

Roggevleugel — 38

Zeetong ‘Meunière’ — 48

Steak tartaar — 30

Filet pur ‘Angus beef’ — 42

Franse hoevekip — 38
(min. 2 cvts.)

Entrecôte ‘Wagyu’ — 32 / 100gr
(min. 2 cvts.)

Nagerechten

Dame blanche – 12

Café glacé – 12

Crème brûlée – 12

Rijstpap — 12

Julie Chocolade — 16
Praliné / duindoorbes

Colonel  — 16
Ananas / wakatai

Assortiment van hoevekazen – € 16