To share

Kabeljauwchips — 20
Limoen / tartaar

Nobashi-garnalen — 20
Basilicum / shichimi

Patatas bravas — 20
Romesco / zachte look

Ibéricoham — 26
Pan cristal / chimichurri

Zeeuwse oesters “0000” — 28

Gyoza ‘hoevekip’ — 24
Shiitake / vin jaune

Royal Belgian Caviar 30g. — 70
Belle de Fontenay / zure room

Voorgerechten

Langoustine — 38
Hoeve-ei / karnemelk / schorseneer

Sint-Jacobsnoot — 34
Varkenspoot / boerenkool / beurre blanc

Holstein rund — 34
Noordzeekrab / labneh / avocado

LinguinI ‘vongole veraci’ — 40
Bospaddenstoel / zachte look / waterkers
(supp. Royal Belgian Caviar 10g. €20)

Hoofdgerechten

Grietbot — 42
Prei / garnaal / boemboe

Kabeljauw — 38
Butternut / risotto / parmezaan

Hazenrug ‘harlekijn’ — 48
Grondwitloof / spitskool / knolselder

Varkenswang ‘duroc’ — 40
Oude Geuze / truffeltartiflette / biet

Klassiekers

Roggevleugel — 38

Zeetong ‘Meunière’ — 48

Steak tartaar — 30

Filet pur ‘Angus beef’ — 42

Franse hoevekip — 38
(min. 2 cvts.)

Entrecôte ‘Wagyu’ — 32 / 100gr
(min. 2 cvts.)

Nagerechten

Dame blanche – 12

Café glacé – 12

Crème brûlée – 12

Rijstpap — 12

Orange ‘a la Turque’ — 16
Pistache / speculoos

Colonel — 16
Ananas / basilicum

Assortiment van hoevekazen – € 16