To share

Kabeljauwchips — 22
Limoen / tartaar

Nobashi-garnalen – 22
Basilicum / shichimi

Ibéricoham — 28
Pan cristal / chimichurri

Bao bun ‘buikspek’ — 14/st.
Kimchi / sesam

Almejas ‘a la marinèra’ – 24
Fidueà / citroenmelisse

Royal Belgian Caviar 30g. — 70
Belle de Fontenay / zure room

Voorgerechten

Grijze noordzeegarnaal – 32
Mechelse asperges / hoeve-ei / daslook

Octopus — 30
Cœur de bœuf tomaat / Pertuis asperges / avocado

Gambero rosso – 32
Aubergine / watermeloen / labneh

Holstein rund / noordzeekrab – 36
Artisjok / burrata / basilicum

Hoofdgerechten

Kabeljauw ‘a l’Ostendaise’ – 42
Lamsoor / bintje / doperwt

Grietbot ‘op de graat’ – 48
Caponata / jalapeno / Baskische bearnaise

Piepkuiken — 44
Sperziebonen / dragon / pommes Anna

Ossobuco — 46
Orecchiette / venkel / parmezaan

Klassiekers

Ierse ‘Mor’ oesters (6st) — 30

Mechelse asperges — 30
‘à la Flamende / mousseline’

___

Roggevleugel — 38

Zeetong ‘’Meunière’ — 49

Filet pur ‘Angus beef’ — 44

Franse hoevekip — 38
(min. 2 cvts.)

Entrecôte ‘Wagyu’ — 32 / 100gr
(min. 2 cvts.)

Nagerechten

Dame blanche — 14

Café glacé — 14

Crème brûlée — 14

Rijstpap — 14

Colonel bio citroen — 16

Julie ‘framboos’ — 16
Yuzu / tartine Russe

Julie ‘chocolat’ – 16
Praliné / mango

Assortiment van hoevekazen — 18