To share
Kabeljauwchips — 20
Limoen / tartaar
Nobashi-garnalen — 20
Basilicum / shichimi
Patatas bravas — 20
Romesco / zachte look
Ibéricoham — 26
Pan cristal / chimichurri
Zeeuwse oesters “0000” — 28
Bouchot mosselen — 24
Witloof / vin jaune
Royal Belgian Caviar 30g. — 70
Belle de Fontenay / zure room
Voorgerechten
Sint-Jacobsnoot — 36
Noordzeekrab / pompelmoes / creme cru
(supp. Royal Belgian Caviar 10g. €20)
Canadese kreeft — 38
Burrata / jonge spinazie / nantua
Millefeuille ‘ganzenlever / rivierpaling’ — 38
Granny Smith / witte ui / brioche
Buikspek / octopus — 32
Butternut / aubergine / waterkers
Hoofdgerechten
Patrijs — 48
Wijnblad / knolselder / pommes pailles
Kalfszwezerik — 44
Spitskool / schorseneer / Bonnotte aardappel
Roodbaars — 38
Bospaddenstoel / aardpeer / hazelnoot
GRIETBOT ‘op de graat’ — 42
Boerenkool / grijze Noordzeegarnaal / schaaldierenbearnaise
Klassiekers
Roggevleugel — 38
Zeetong ‘Meunière’ — 48
Steak tartaar 30
Filet pur ‘Angus beef’ — 42
Franse hoevekip — 38
(min. 2 cvts.)
Entrecôte ‘Wagyu’ — 32 / 100gr
(min. 2 cvts.)
Nagerechten
Dame blanche – 12
Café glacé – 12
Crème brûlée – 12
Rijstpap — 12
Poire Belle Hélène — 16
Manjari chocolade / vanille
Colonel bio citroen — 16
Mango / hazelnoot
Assortiment van hoevekazen – € 16