To share

Kabeljauwchips — 20
Limoen / tartaar

Nobashi-garnalen — 20
Basilicum / shichimi

Patatas bravas — 20
Romesco / zachte look

Ibéricoham — 26
Pan cristal / chimichurri

Zeeuwse oesters “0000” — 28

Bouchot mosselen — 24
Witloof / vin jaune

Royal Belgian Caviar 30g. — 70
Belle de Fontenay / zure room

Voorgerechten

Sint-Jacobsnoot — 36
Noordzeekrab / pompelmoes / creme cru
(supp. Royal Belgian Caviar 10g. €20)

Canadese kreeft — 38
Burrata / jonge spinazie / nantua

Millefeuille ‘ganzenlever / rivierpaling’ — 38
Granny Smith / witte ui / brioche

Buikspek / octopus — 32
Butternut / aubergine / waterkers

Hoofdgerechten

Patrijs — 48
Wijnblad / knolselder / pommes pailles

Kalfszwezerik — 44
Spitskool / schorseneer / Bonnotte aardappel

Roodbaars — 38
Bospaddenstoel / aardpeer / hazelnoot

GRIETBOT ‘op de graat’ — 42
Boerenkool / grijze Noordzeegarnaal / schaaldierenbearnaise

Klassiekers

Roggevleugel — 38

Zeetong ‘Meunière’ — 48

Steak tartaar 30

Filet pur ‘Angus beef’ — 42

Franse hoevekip — 38
(min. 2 cvts.)

Entrecôte ‘Wagyu’ — 32 / 100gr
(min. 2 cvts.)

Nagerechten

Dame blanche – 12

Café glacé – 12

Crème brûlée – 12

Rijstpap — 12

Poire Belle Hélène — 16
Manjari chocolade / vanille

Colonel bio citroen — 16
Mango / hazelnoot

Assortiment van hoevekazen – € 16