To share
Kabeljauwchips — 22
Limoen / tartaar
Nobashi-garnalen – 22
Basilicum / shichimi
Ibéricoham — 28
Pan cristal / chimichurri
Bao bun ‘buikspek’ — 14/st.
Kimchi / sesam
Almejas ‘a la marinèra’ – 24
Fidueà / citroenmelisse
Royal Belgian Caviar 30g. — 70
Belle de Fontenay / zure room


Voorgerechten
Grijze noordzeegarnaal – 32
Mechelse asperges / hoeve-ei / daslook
Octopus — 30
Cœur de bœuf tomaat / Pertuis asperges / avocado
Gambero rosso – 32
Aubergine / watermeloen / labneh
Holstein rund / noordzeekrab – 36
Artisjok / burrata / basilicum
Hoofdgerechten
Kabeljauw ‘a l’Ostendaise’ – 42
Lamsoor / bintje / doperwt
Grietbot ‘op de graat’ – 48
Caponata / jalapeno / Baskische bearnaise
Piepkuiken — 44
Sperziebonen / dragon / pommes Anna
Ossobuco — 46
Orecchiette / venkel / parmezaan


Klassiekers
Ierse ‘Mor’ oesters (6st) — 30
Mechelse asperges — 30
‘à la Flamende / mousseline’
___
Roggevleugel — 38
Zeetong ‘’Meunière’ — 49
Filet pur ‘Angus beef’ — 44
Franse hoevekip — 38
(min. 2 cvts.)
Entrecôte ‘Wagyu’ — 32 / 100gr
(min. 2 cvts.)
Nagerechten
Dame blanche — 14
Café glacé — 14
Crème brûlée — 14
Rijstpap — 14
Colonel bio citroen — 16
Julie ‘framboos’ — 16
Yuzu / tartine Russe
Julie ‘chocolat’ – 16
Praliné / mango
Assortiment van hoevekazen — 18
