To share
Kabeljauwchips — 20
Limoen / tartaar
Nobashi-garnalen — 20
Basilicum / shichimi
Patatas bravas — 20
Romesco / zachte look
Ibéricoham — 26
Pan cristal / chimichurri
Zeeuwse oesters “0000” — 28
Gyoza ‘hoevekip’ — 24
Shiitake / vin jaune
Royal Belgian Caviar 30g. — 70
Belle de Fontenay / zure room
Voorgerechten
Langoustine — 38
Hoeve-ei / karnemelk / schorseneer
Sint-Jacobsnoot — 34
Varkenspoot / boerenkool / beurre blanc
Holstein rund — 34
Noordzeekrab / labneh / avocado
LinguinI ‘vongole veraci’ — 40
Bospaddenstoel / zachte look / waterkers
(supp. Royal Belgian Caviar 10g. €20)
Hoofdgerechten
Grietbot — 42
Prei / garnaal / boemboe
Kabeljauw — 38
Butternut / risotto / parmezaan
Hazenrug ‘harlekijn’ — 48
Grondwitloof / spitskool / knolselder
Varkenswang ‘duroc’ — 40
Oude Geuze / truffeltartiflette / biet
Klassiekers
Roggevleugel — 38
Zeetong ‘Meunière’ — 48
Steak tartaar — 30
Filet pur ‘Angus beef’ — 42
Franse hoevekip — 38
(min. 2 cvts.)
Entrecôte ‘Wagyu’ — 32 / 100gr
(min. 2 cvts.)
Nagerechten
Dame blanche – 12
Café glacé – 12
Crème brûlée – 12
Rijstpap — 12
Orange ‘a la Turque’ — 16
Pistache / speculoos
Colonel — 16
Ananas / basilicum
Assortiment van hoevekazen – € 16